OFFERTE AANVRAGEN

Swart Webdesign

Bergen 17
2993LR Barendrecht
Vragen? Bel ons op
0180-852015
0180-852015
OFFERTE AANVRAGEN
WIJ REAGEREN WEL DIRECT
MEER DAN 250 WEBSITES IN BEHEER
MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

LEREN WEBSITES MAKEN?
Het succesvol doorlopen van een stageperiode bij Swart Webdesign geeft leerlingen door dit keurmerk recht op een diploma. 

Het keurmerk toont aan dat leerlingen bij ons goede begeleiding krijgen en veel leren over hun toekomstige beroep.

Stage lopen? Dankzij onze certificering kunnen wij stagiaires een leer-/werkplek te bieden. Studenten doen ervaring op in een groeiend bedrijf, krijgen een flink bureau met twee schermen om op te werken en krijgen de kans om mee te denken over concepten voor onze klanten. 

Gamefanaten kunnen tijdens hun pauze genieten van de PlayStation games op het grote beeldscherm! 
Bij ons ben je verzekerd van goede begeleiding en mag je eigen projecten starten of beheren.

Bij Swart Webdesign worden websites niet alleen ontwikkeld maar ook gebouwd, onderhouden, geoptimaliseerd en gehost. Onze service bestaat uit ontwikkelen, bouwen, advies, levering, implementatie, onderhoud en hosting van websites in al haar facetten.

Ben jij het webdesign talent dat we zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Mail snel jouw CV en motivatiebrief naar: info@swartwebdesign.nl.

Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonsgegevens bewaren. Uiteraard met het voornaamste doel om contact met je te kunnen opnemen, voor nu en voor in de toekomst. We gaan hier vertrouwelijk mee om en verkopen niets aan derden.

menu