OFFERTE AANVRAGEN

Swart Webdesign

Bergen 17
2993LR Barendrecht
Vragen? Bel ons op
0180-852015
0180-852015
OFFERTE AANVRAGEN
WIJ REAGEREN WEL DIRECT
MEER DAN 250 WEBSITES IN BEHEER
MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Google Adwords

HOGER IN GOOGLE?

Bent u wel goed vindbaar in Google? Door SEO-optimalisatie toe te passen op uw website kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren.

Neem gerust contact met ons op. Swart Webdesign zorgt er samen met u voor dat u goed vindbaar bent en uw klanten in een veilige internetomgeving terechtkomen.
Meer weten of advies op maat nodig?
Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website? 

Hoger in google?

Uw website als blikvanger?

Op zoek naar een specialist die u goed op weg helpt en ondersteunt bij onlinecampagnes? Dan bent u bij Swart webdesign aan het juiste adres. 

Wij helpen u met het opzetten en optimaliseren van uw Google Ads campagne. Google AdWords is het advertentiesysteem van Google dat mogelijk maakt om nieuwe klanten te werven en meer omzet te maken. 
Dit systeem zorgt er namelijk voor dat uw advertenties worden weergegeven in de zoekresultaten van de zoekmachine van Google. Uw website wordt op deze manier makkelijk gevonden door de juiste doelgroep en op de door uw gewenste zoekwoorden.

AdWords campagne

Google Specialist

Swartwebdesign biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruikers van Google te bereiken met slim gebruik van Adwords campagnes. In Google Adwords selecteert u een dagbudget op basis van uw doelstellingen en het gemiddelde bedrag dat u bereid bent elke dag te besteden. 

U betaalt voor iedere klik op uw advertentie. Mocht u in de weekenden meer verkoop en verkeer genereren, dan kunt u de dagbudgetten op deze dagen verhogen. Ook bij een beperkt budget adviseren wij u graag. Zo kunt u beter brede zoekwoorden met veel concurrentie vermijden en monitoren wij continu de zoekwoorden met weinig klikken of conversies. 
Swartwebdesign denkt met u mee en zorgt ervoor dat er budget overblijft voor voor echte resultaten.
Daarnaast kunt u een start- en einddatum maken voor een bepaalde campagne. Als de hele AdWords campagne in orde is, activeren wij deze. Vervolgens worden de advertenties van uw producten en/of diensten weergegeven zodra mensen hierop zoeken. 

Ook worden uw advertenties weergegeven in Google Maps. Uw advertentie wordt dan bovenaan weergegeven met een blauw pinnetje. Organische resultaten hebben een rood pinnetje. Wanneer de gebruiker op het blauwe pinnetje klikt, wordt hij of zij direct doorgestuurd naar uw website.

Recente projecten
Bekijk onze recente projecten, wij helpen een breed scala aan bedrijven die allemaal iets speciaals hebben.
Ook benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op!

Projecten

#255

Style Bedrijfskleding

Stolk Schilderwerk

VH Aircos

Totaalbouw Leidschendam

Zorgbedrijf het Buurtschap

Evogym

Aannemersbedrijf van der Plas BV

De Haerlemsche Vlaamse

ET electric

Stichting Novel

Onderhoudscontract

Keukens spuiten

Kom ‘ie uit Rotterdam dan

Van der Pol

Aannemersbedrijf Kraaijeveld Barendrecht

menuarrow-left-circlearrow-right-circle