OFFERTE AANVRAGEN

Swart Webdesign

Bergen 17
2993LR Barendrecht
Vragen? Bel ons op
0180-852015
0180-852015
OFFERTE AANVRAGEN
WIJ REAGEREN WEL DIRECT
MEER DAN 250 WEBSITES IN BEHEER
MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Lokale vindbaarheid

HOGER IN GOOGLE?

Niet iedere ondernemer is (direct) op zoek naar landelijke klanten. Landelijke klanten zijn niet altijd praktisch voor u als ondernemer. Als glaszetter in Barendrecht wilt u bijvoorbeeld het liefst ook klussen in de buurt van Barendrecht en wilt u niet helemaal naar Zwolle hoeven rijden. Zowel u als de klant zitten niet te wachten op langere reis- en wachttijden. Daarom is het goed om te beginnen met uw lokale vindbaarheid.

Met Swart webdesign zet u dé stappen naar lokale vindbaarheid. Onze lokale SEO-services zorgen ervoor dat uw klanten u lokaal vinden en dat uw klanten voor u kiezen in plaats van voor een concurrent. Hoe doen wij dat? We beginnen met een analyse van de huidige situatie. Zijn uw teksten SEO-proof? Wordt het volledige potentie van Google My Business volledig benut? Zijn onder meer de adresgegevens en openingstijden correct en volledig ingevuld? 

Wordt uw website goed gevonden op geo-gebaseerde zoekopdrachten. Omdat elk bedrijf uniek is, denken wij graag met u mee. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat uw website of webwinkel lokaal goed gevonden wordt. 

Meer weten? Neem gerust contact  met ons op. Swart webdesign zorgt er samen met u voor dat uw klanten u lokaal vinden.

Lokale vindbaarheid

Vrije ranking

Google Specialist

Zoekresultaten van Google zijn meestal gepersonaliseerd en gelokaliseerd. Dat komt omdat Google de zoekwoorden van eerdere zoekopdrachten onthoudt. Daarnaast probeert Google op basis van uw locatie ook gelokaliseerde zoekresultaten weer te geven. 

Zoekt u bijvoorbeeld vanuit Barendrecht naar een 'slotenmaker in de buurt' dan krijg u andere resultaten dan wanneer u zoekt vanuit Roosendaal. 

Na verloop van tijd ziet u de ranking die op uw zoekgedrag is afgestemd en niet die de meerderheid van de gebruikers ziet. Voor zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om zoekresultaten te zien die zo neutraal mogelijk zijn. 

De ‘vrije ranking’ doet alsof een gebruiker Google voor het eerst gebruikt. Er is dus geen geschiedenis en ook een specifieke locatie bekend.
menu