netwerk opslag

netwerk opslag

Swartwebdesign start samenwerking met Netwerk Opslag

Swartwebdesign werkt al een tijdje naar volle tevredenheid samen met Peter Goedhart van Webstudio88. Deze ondernemer is onlangs een nieuw bedrijf gestart, namelijk Netwerk Opslag. Netwerk Opslag helpt u als ondernemer uw online back-up veilig, gemakkelijk en snel online te regelen. Swartwebdesign heeft besloten ook met dit bedrijf van Peter Goedhart samen te gaan werken.

Over Netwerk Opslag

Het is erg belangrijk regelmatig back-ups te maken documenten en de andere belangrijke gegevens die u op uw computer heeft staan. Peter Goedhart kan u hierbij helpen.
Dit doet de ICT’er met zijn bedrijf, die uw back-up eenvoudig, snel en bovendien veilig online voor u regelt. U hoeft niets te doen, maar u heeft wel de garantie dat uw belangrijke bestanden goed opgeslagen worden door een echte expert.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT’er om uw back-ups te regelen? Dan bent u bij Netwerk Opslag aan het juiste adres.

Onze samenwerking

Wij werken al een tijdje samen met Peter Goedhart en willen deze samenwerking graag voortzetten, nu hij zijn nieuwe bedrijf heeft opgericht.
Daarom gaan wij de service voor de website deels op ons nemen in de toekomst.

Voor meer informatie bekijk https://www.netwerk-opslag.nl of neem contact op met Peter Goedhart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *