Met trots mogen wij u mededelen dat wij ons klantenbestand de afgelopen weken weer flink uitgebreid hebben. Zo hebben we niet alleen een nieuwe website gebouwd voor Officesmile.nl en Samorasmile.nl, maar ook voor Oranje-rioolontstoppen.nl  Ossenblokhovenier.nl . Ook hebben we enkele andere nieuwe klanten mogen helpen, onder andere door hun websites te verhuizen en SSL certificaten te installeren.

Diverse nieuwe websites

Dit kwartaal heeft Swartwebdesign een nieuwe website gebouwd voor Officesmile.nl. Deze website is professioneel, aantrekkelijk en op en top overzichtelijk. Ook voor Oranje-rioolontstoppen.nl hebben we een nieuwe website mogen bouwen. En om ervoor te zorgen dat de website van deze nieuwe klant goed bezocht wordt, hebben we bovendien tijd en energie gestoken in Google optimalisatie.

De andere diensten van Swartwebdesign

Swartwebdesign bouwt niet alleen websites, maar biedt ook diverse andere diensten aan. Zo hebben we de website Samorasmile.nl bijvoorbeeld mogen verhuizen en bovendien beveiligd met een SSL. De website Ossenblokhoveniers.nl, die al een tijdje in het beheer was van Swartwebdesign, hebben we verhuisd en van een nieuw mailaccount voorzien. Ook klanten die meer service willen dan alleen het bouwen van een nieuwe website, zijn bij ons dan ook aan het juiste adres.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op. We verwelkomen u graag in ons grote klantenbestand!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *