Met trots mogen wij u mededelen dat wij ons klantenbestand de afgelopen weken weer flink uitgebreid hebben. Zo hebben we niet alleen een nieuwe website gebouwd voor Officesmile.nl en Samorasmile.nl, maar ook voor Oranje-rioolontstoppen.nl  Ossenblokhovenier.nl . Ook hebben we enkele andere nieuwe klanten mogen helpen, onder andere door hun websites te verhuizen en SSL certificaten te installeren.

Diverse nieuwe websites

Dit kwartaal heeft Swartwebdesign een nieuwe website gebouwd voor Officesmile.nl. Deze website is professioneel, aantrekkelijk en op en top overzichtelijk. Ook voor Oranje-rioolontstoppen.nl hebben we een nieuwe website mogen bouwen. En om ervoor te zorgen dat de website van deze nieuwe klant goed bezocht wordt, hebben we bovendien tijd en energie gestoken in Google optimalisatie.

De andere diensten van Swartwebdesign

Swartwebdesign bouwt niet alleen websites, maar biedt ook diverse andere diensten aan. Zo hebben we de website Samorasmile.nl bijvoorbeeld mogen verhuizen en bovendien beveiligd met een SSL. De website Ossenblokhoveniers.nl, die al een tijdje in het beheer was van Swartwebdesign, hebben we verhuisd en van een nieuw mailaccount voorzien. Ook klanten die meer service willen dan alleen het bouwen van een nieuwe website, zijn bij ons dan ook aan het juiste adres.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op. We verwelkomen u graag in ons grote klantenbestand!

netwerk opslag
netwerk opslag

netwerk opslag

Swartwebdesign start samenwerking met Netwerk Opslag

Swartwebdesign werkt al een tijdje naar volle tevredenheid samen met Peter Goedhart van Webstudio88. Deze ondernemer is onlangs een nieuw bedrijf gestart, namelijk Netwerk Opslag. Netwerk Opslag helpt u als ondernemer uw online back-up veilig, gemakkelijk en snel online te regelen. Swartwebdesign heeft besloten ook met dit bedrijf van Peter Goedhart samen te gaan werken.

Over Netwerk Opslag

Het is erg belangrijk regelmatig back-ups te maken documenten en de andere belangrijke gegevens die u op uw computer heeft staan. Peter Goedhart kan u hierbij helpen.
Dit doet de ICT’er met zijn bedrijf, die uw back-up eenvoudig, snel en bovendien veilig online voor u regelt. U hoeft niets te doen, maar u heeft wel de garantie dat uw belangrijke bestanden goed opgeslagen worden door een echte expert.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT’er om uw back-ups te regelen? Dan bent u bij Netwerk Opslag aan het juiste adres.

Onze samenwerking

Wij werken al een tijdje samen met Peter Goedhart en willen deze samenwerking graag voortzetten, nu hij zijn nieuwe bedrijf heeft opgericht.
Daarom gaan wij de service voor de website deels op ons nemen in de toekomst.

Voor meer informatie bekijk https://www.netwerk-opslag.nl of neem contact op met Peter Goedhart

Fack_Photography

Fack_Photography

Swartwebdesign maakt website ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’

’Kom ie uit Rotterdam dan?’ is de naam van een bekende Facebook pagina door en voor Rotterdammers. Swartwebdesign heeft de website van deze Facebook pagina mogen ontwikkelen. De website lijkt op de Facebook pagina, met interessante artikelen over de stad en mooie foto’s van Rotterdam.

’Kom ie uit Rotterdam dan?’: een korte kennismaking

’Kom ie uit Rotterdam dan?’ is een van de populairste Facebook pagina’s in Rotterdam. De pagina heeft meer dan 100.000 volgers en dit is niet zo vreemd, want op de pagina worden interessante nieuwsberichten, leuke achtergrondartikelen en mooie foto’s van de stad Rotterdam gedeeld. Een Facebook pagina door en voor Rotterdammers, die met de hulp van Swartwebdesign nu ook een eigen website heeft gekregen.

Website én logo door Swartwebdesign

Swartwebdesign heeft niet alleen de nieuwe website van ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’ gemaakt, maar heeft ook een nieuw logo voor deze site ontwikkeld. Dit logo kunt u op de nieuwe website van ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’ bewonderen.

Wilt u een soortgelijk logo of een soortgelijke website laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en kunnen tevens al uw vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met Swartwebdesign om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken, kunt u contact met ons opnemen.

Binnen 6 maanden op pagina 1 met Swartwebdesign

Wilt u hoger in Google komen met uw website? Dan kan Swartwebdesign u helpen. Wij hebben al vele jaren ervaring met zoekmachineoptimalisatie en dit ziet u zeker terug in onze SEO resultaten. Zo hebben wij de website Dianagabriels.nl binnen 6 maanden tijd op de eerste pagina van Google gekregen, uiteraard op de juiste zoekwoorden.

Dianagabriels.nl op pagina 1

De website van onze klant Dianagabriels.nl zag er goed uit, maar was niet goed vindbaar in Google. Wij hebben hier verandering in gebracht, slechts in een half jaar tijd. Door de website op de juiste manier aan te passen, staat Dianagabriels.nl nu op de eerste pagina op de zoekwoorden ‘borstvergroting’ en ‘bilvergroting’. Deze zoekwoorden zijn voor deze klant uiterst relevant.

Nieuwe klanten van Swartwebdesign

Wij zijn niet alleen druk bezig geweest met de zoekmachineoptimalisatie van Dianagabriels.nl, maar hebben ook enkele nieuwe websites mogen maken. Het gaat onder andere om de websites Dconceptshop.com en GYM1961.nl. Wilt u ook een website laten bouwen en bent u benieuwd wat Swartwebdesign voor u kan betekenen? Bekijk dan deze twee nieuwe websites en u krijgt een duidelijk beeld van onze expertise.

Swartwebdesign pakt Google optimalisatie Steigerhout.nu op

Swartwebdesign biedt vele verschillende diensten aan. Wij kunnen een nieuwe website voor u bouwen, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat uw bestaande website hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Dit is precies wat wij voor een van onze klanten, de website Steigerhout.nu, hebben gedaan.

Hoger in Google met Swartwebdesign

Wij weten precies waar Google op let bij het indexeren van uw website. Door uw site op de juiste manier te verbeteren, kunnen wij ervoor zorgen dat uw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. Ook voor de website Steigerhout.nu hebben wij dit gedaan. Door onze inspanning staat deze website nu hoger in de zoekresultaten van Google, uiteraard op de voor dit bedrijf relevante keywords.

Google optimalisatie met Swartwebdesign? Neem contact op

Wilt u uw positie in de zoekresultaten verbeteren met een beetje hulp van Swartwebdesign? Neem dan contact met ons op. Wij hebben de website Steigerhout.nu al hoger in de zoekresultaten gekregen en doen dit ook graag voor uw website.

Wij vinden het belangrijk in de toekomst te investeren. Niet alleen door professionele websites te bouwen, maar ook door in nieuw talent te investeren. Daarom is Swartwebdesign sinds deze week een erkend leerbedrijf.

Ote start bij Swartwebdesign

Nu Swartwebdesign een erkend leerbedrijf is, kunnen studenten binnen onze organisatie aan de slag. Er wordt hard gewerkt, maar we helpen de studenten natuurlijk ook zich te ontwikkelen. De eerste enthousiaste student begint al snel: begin februari komt Ote namelijk ons team versterken. Neemt u vanaf dit moment contact op met Swartwebdesign, dan is de kans aanwezig dat u Ote aan de telefoon krijgt. Ote komt vijf maanden stage lopen bij Swartwebdesign.

Zelf aan de slag bij Swartwebdesign? Neem contact op

Wilt u zelf aan de slag bij Swartwebdesign? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag met enthousiaste studenten in contact, om de mogelijkheden van een eventuele stage te bespreken.

Swartwebdesign levert website Stay in Touch Media op

Swartwebdesign heeft door de jaren heen al vele mooie websites mogen bouwen. Een website die wij recent hebben opgeleverd, is de site van Stay in Touch Media.
Dit mediabedrijf uit Rotterdam wilde een professionele, overzichtelijke en aantrekkelijke website laten maken en Swartwebdesign heeft dit project opgepakt en met succes afgerond.

Een professionele WordPress website

Wij werken alleen met betrouwbare en veilige Content Management Systemen, waaronder WordPress.
Ook de website van Stay in Touch Media is in dit CMS gemaakt.
Wil jij ook een WordPress website laten maken, net zoals Stay in Touch Media? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij pakken ook dit project graag op.

Persoonlijke ondersteuning van een expert

Een hoogwaardige website maak je niet alleen, maar samen met de klant. Daarom vinden wij het belangrijk persoonlijke ondersteuning te bieden, zelfs bij het maken van de meest eenvoudige websites. Ook bij Stay in Touch Media hebben wij samen met de klant aan de nieuwe website gewerkt. Zo is er intensief samengewerkt met Kevin Brouwer en Mike van Doorn, om een mooi eindproduct op te kunnen zetten.

Leuk feitje: op 25 november zie je de naam Swartwebdesign terugkomen in de aftiteling van één van de televisieprogramma’s van Stay in Touch Media.

Meer weten of zelf een site laten bouwen? Neem contact op

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf een website laten bouwen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Wij vertellen je graag meer over de website van Stay in Touch Media, maar kunnen je ook vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.
Wil je een afspraak maken met Swartwebdesign, dan is dit ook zeker mogelijk. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.