OFFERTE AANVRAGEN

Swart Webdesign

Bergen 17
2993LR Barendrecht
Vragen? Bel ons op
0180-852015
0180-852015
OFFERTE AANVRAGEN
WIJ REAGEREN WEL DIRECT
MEER DAN 250 WEBSITES IN BEHEER
MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Een website laten maken

Een professionele website

Wilt u een website laten maken? Swart Webdesign gebruikt de meest gebruikte techniek ter wereld. 
In ons tekenprogramma ontwerpen we een fris design of verwerken de huidige huisstijl van uw bedrijf in het ontwerp.

Doordat wij websites zelf tekenen en ontwerpen, zijn ze erg professioneel opgezet. Om te beginnen starten wij met het ontwerpen van een impressie in tekenprogramma Figma. 

Ons team kan gezamenlijk designs maken én u kunt op afstand real time meekijken naar de vorderingen. 

Deze manier van werken maakt het mogelijk om feedback direct tijdens een call te verwerken. Met Figma maken we een volledig klikbaar prototype in elkaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij meestal direct een unie ontwerp te leveren wat professioneel in elkaar zit.

De developers van Swart Webdesign zorgen ervoor dat u het perfecte visitekaartje krijgt en helpt u zo potentiële klanten makkelijker online te vinden.
Wilt u een website combineren met een webshop?

Ook daarvoor adviseren wij u graag. Wij integreren de twee met elkaar en koppelen via een API bijvoorbeeld betaalsystemen die u in uw bedrijf al gebruikt.

Naast webdesign, web- en mailhosting en Google optimalisatie bieden wij nog veel meer gerelateerde diensten aan. Zijn uw visitekaartjes op? 
Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl? Maak gerust een afspraak en wij praten u graag bij over alle mogelijkheden.

Een website laten maken?
Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website? 

Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snelheid van een website

SNELLE WEBSITE

Swart Webdesign is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Zo verhogen wij uw site snelheid voor betere ranking, een lagere bounce rate en meer conversies.

Wist u dat veel webdesigners werken met standaard templates en dat dat nadelig is voor de snelheid en de zoekresultaten in Google?

Deze thema’s kunnen er gelikt uitzien maar kunnen ook extreem traag zijn. Wij maken gebruik van unieke designs. Voor elke klant tekenen wij een ander ontwerp. Deze zorgen ervoor dat de snelheid optimaal is. Daarnaast is de kas dat de site gehackt wordt aanzienlijk kleiner.

Naast de op maat gemaakte ontwerpen, zorgen wij er ook voor dat onze websites goed draaien. 

Met de razendsnelle en betrouwbare hosting, die samenwerkt met het CMS-systeem waar wij mee werken, zorgen wij ervoor dat uw website volledig volgens ‘Google-regels’ op snelheid is. 

De snelheid van uw website is het belangrijkste aspect voor bezoekers en Google.

website laten maken

Website in eigen beheer

Wordpress website

Als u bij ons een website laat maken, zorgen wij ervoor dat u deze geheel zelf kunt beheren. Een website als ondernemer zelf kunnen beheren maakt u een stuk flexibeler.

Wij bouwen de Website in WordPress. Het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke systeem voor websites wereldwijd. De modules die u gaat gebruiken leveren wij gebruiksvriendelijk en op maat op. Het zelf toevoegen van pagina’s, teksten of afbeeldingen is hierdoor erg eenvoudig. Wij zijn bereid uit te leggen hoe u uw website aan de achterkant beheert. 

Van personeel toevoegen tot nieuws in een blog plaatsen. Ook de Google optimalisatie kunt u zelf in beheer. Hier zijn extra mogelijkheden voor die wij voor u kunnen verzorgen.

Is de website goed vindbaar in google?

Google adwords

Wij bouwen elke website met een SEO-optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat er zoekmachine geoptimaliseerde trefwoorden worden gebruikt in uw teksten. Deze methode noemen wij ook wel de Google optimalisatie. 

Dankzij Google optimalisatie vergroten wij de kans dat uw website hoger in de Google resultaten staat en u meer bezoekers krijgt.

Verder zijn er twee andere manieren om hoger in Google te komen: vrije ranking; de langdurige manier en Google Adwords; de directe manier. 

De laatste is adverteren in Google. Met Google Ads kunt u uw vindbaarheid op bepaalde zoektermen verbeteren en betaalt u per keer dat er op uw advertentie wordt geklikt. 

Wij leggen dit graag verder aan u uit. Neem daarom gerust contact met ons op.

Google optimalisatie

Een redesign of een nieuwe website?

Nieuwe website laten maken

Wanneer is het tijd voor een redesign of een nieuwe website? Onze keuze gaat meestal naar het maken van een nieuwe website. Met een redesign kunt u uw website opfrissen en hoeft u niet volledig terug van nul te beginnen. 

U zou denken dat een redesign goedkoper is maar het systeem waar het op gebouwd is, is echter meestal al verouderd. Daarom is het goedkoper om met de nieuwere technieken mee te gaan en hem van de grond af opnieuw te bouwen. 

Wat meestal ook goedkoper is.

menu