Google opimalisatie 06 1642 1946 HET ADRES VOOR ONLINE SUCCES

SEO specialist Zwaantje

Uw website staat wel in de zoekresultaten van Google, maar u bent niet bepaald tevreden over uw positie in de zoekmachine. Uw site staat namelijk niet op de eerste pagina, maar op de tweede, derde of zelfs vierde pagina van de zoekmachine. Hier bereikt u uw doelgroep nauwelijks of helemaal niet. Wilt u hier iets aan doen? Huur dan Swart Webdesign in: uw SEO specialist Zwaantje

Met Swart Webdesign hoger in Google

Wij hebben jaren ervaring met het optimaliseren van websites en webwinkels. Het maakt niet uit wat voor website of webwinkel u heeft en het maakt niet uit welke positie u nu heeft in de zoekresultaten van Google: wij zorgen ervoor dat uw site of shop hoger in Google komt. Dit doen we door uw website op exact de juiste vlakken te optimaliseren. U hoeft niets te doen, maar uw website komt wel beduidend hoger in de zoekresultaten terecht. Het gevolg? U krijgt vanzelf meer bezoekers op uw website, met een hogere omzet en een hogere winst tot gevolg.

Een SEO plan op maat

Iedere website is anders. Dit betekent dat iedere website weer op een andere manier geoptimaliseerd moet worden. Daarom werken wij niet met een standaard SEO aanpak, maar schrijven we altijd een SEO plan op maat. Dit plan is gebaseerd op een uitgebreide SEO check. Met deze check controleren we hoe uw website nu scoort in Google en achterhalen we direct waar deze positie vandaan komt. Scoort uw website laag? Dan weten we direct de vinger op de zere plek te leggen. Nu is het slechts een kwestie van het op de juiste manier optimaliseren van uw website, om uw site hoger in Google te laten komen.

Hoger in Google? Neem contact op

Wilt u uw website hoger laten scoren in de zoekresultaten van Google? Neem dan contact met ons op. Deze SEO specialist Zwaantje doet er alles aan om uw website beter te laten scoren in de voor u relevante zoekresultaten. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u gebruik maakt van onze diensten? Dan kunt u ook contact met de SEO specialist Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Basis website

vanaf €1000,-
 • Responsive design
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd
 • WordPress cursus 1 uur
 • Social Media Integratie
 • Slider voor de homepagina

Website op maat

vanaf €1800,-
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd + Google PageSpeed
 • WordPress cursus 1 uur
 • Social Media Integratie
 • Advies van marketeer
 • Integratie slider & popups

Webshop op maat

vanaf €2500,-
 • Responsive design
 • CMS WordPress WooCommerce
 • Snelle laadtijd + Google Pagespeed
 • WordPress cursus 1 uur
 • Social Media Integratie
 • Webwinkel functionaliteiten

Wordpress website laten makenWordPress website laten maken inclusief écht alles!

Een website is een investering die erg bepalend kan zijn voor het verdere verloop van uw business. Daarom adviseren wij van Swart Webdesign u om hier goed over na te denken. Welk systeem moet u kiezen? Hoe maakt u uw website SEO vriendelijk?

Bent u goed vindbaar? Wij helpen u hierbij! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van het meest populaire CMS ter wereld WordPress, weten wij precies wat wij doen en hoe wij dat doen. Bij het maken van een website weten wij ook wat Google wil. Dit combineren we graag met uw wensen en met uw bedrijf.

Contact opnemen en een wordPress website laten maken?

Wordpress website laten maken

Wij draaien op de volgende server:

 • Dual Xeon E5 processor

 • 64GB ram

 • 4x600GB SAS

Webhosting

Bij elke website of webshop hoort een webhostingpakket, anders kan de website of webshop niet gaan draaien. Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waarin wij de website opzetten.

De website of webshop draait tevens op onze eigen servers en worden 24/7 in de gaten wordt gehouden. Het is voor ons en voor u belangrijk dat alles goed en snel blijft draaien! 1 Aanspreekpunt voor al uw online diensten bij Swartwebdesign.

Ambitieuze ondernemer

Bent u een ambitieuze ondernemer en wilt u online klanten aantrekken? Wanneer u een website of webshop laat maken moet deze natuurlijk vrijwel altijd bereikbaar zijn. Hiervoor heeft u webruimte nodig; ook wel hosting genoemd. Dit is belangrijk, anders kan de website of webshop niet draaien.

Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waar wij de website op zetten. De website of webshop draait tevens op onze eigen servers. Deze servers worden 24/7 in de gaten gehouden.

SSL-certificaat

De voornaamste reden om een SSL-certificaat aan te schaffen is veiligheid. Dit kan bij Swart Web Design! Het SSL-certificaat houdt in dat de gegevens die worden verzonden tussen de server en de bezoeker gecodeerd is.
Op deze manier kan de bezoeker van uw website of webshop in een veilige omgeving uw product of dient bekijken.

Hetzelfde geldt voor direct online afrekenen. Swart Webdesign regelt uw SSL-certificaat voor het beschermen van privacygevoelige informatie volgens de regels van AVG.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Swart Webdesign zorgt er samen met u voor dat uw klanten in een veilige internetomgeving terechtkomen.

SEO specialist Zwaantje

SEO specialist Zwaantje

Google optimalisatie 

Naast uw website laten maken Zwaantje, kunt u ook voor onze andere diensten terecht.
Zijn uw visitekaartjes op? Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl?

Beter gevonden in google

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mail problemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? Bent u wel goed vindbaar in Google? Door SEO optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.

toe te passen.

Meer bezoekers?

Swartwedesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina, aanmelden nieuwsbrief of het aanvragen van een vrijblijvende afspraak/offerte.

Wat kost SEO?

Zoekwoord onderzoek

Wanneer u een website laat maken, staat een goede zoekwoord analyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiele klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoord onderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.

Uit bijna ieder zoekwoord kunt u namelijk een behoefte opmaken. Mensen zoeken niet voor niets, ze hebben iets nodig!

Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar u klanten naar zoeken? Swart Webdesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina. Een zoekwoorden onderzoek laat u de taal van uw doelgroep spreken. Swart Webdesign ondersteunt u hier graag bij.

Wordpress website laten maken

Gemaakt
in WordPress

Wordpress website laten maken

Snelle
webhosting

Wordpress website laten maken

Google
optimalisatie

Wordpress website laten maken

SSL
Beveiliging

Website video

Offerte aanvragen?

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte voor uw website laten maken Aarlanderveen? Bel dan direct: 0180-852015 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen. Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Voor referenties van klanten kunt u hier klikken.