Swartwebdesign levert website Stay in Touch Media op

Swartwebdesign heeft door de jaren heen al vele mooie websites mogen bouwen. Een website die wij recent hebben opgeleverd, is de site van Stay in Touch Media.
Dit mediabedrijf uit Rotterdam wilde een professionele, overzichtelijke en aantrekkelijke website laten maken en Swartwebdesign heeft dit project opgepakt en met succes afgerond.

Een professionele WordPress website

Wij werken alleen met betrouwbare en veilige Content Management Systemen, waaronder WordPress.
Ook de website van Stay in Touch Media is in dit CMS gemaakt.
Wil jij ook een WordPress website laten maken, net zoals Stay in Touch Media? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij pakken ook dit project graag op.

Persoonlijke ondersteuning van een expert

Een hoogwaardige website maak je niet alleen, maar samen met de klant. Daarom vinden wij het belangrijk persoonlijke ondersteuning te bieden, zelfs bij het maken van de meest eenvoudige websites. Ook bij Stay in Touch Media hebben wij samen met de klant aan de nieuwe website gewerkt. Zo is er intensief samengewerkt met Kevin Brouwer en Mike van Doorn, om een mooi eindproduct op te kunnen zetten.

Leuk feitje: op 25 november zie je de naam Swartwebdesign terugkomen in de aftiteling van één van de televisieprogramma’s van Stay in Touch Media.

Meer weten of zelf een site laten bouwen? Neem contact op

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf een website laten bouwen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Wij vertellen je graag meer over de website van Stay in Touch Media, maar kunnen je ook vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.
Wil je een afspraak maken met Swartwebdesign, dan is dit ook zeker mogelijk. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *