Fack_Photography

Fack_Photography

Swartwebdesign maakt website ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’

’Kom ie uit Rotterdam dan?’ is de naam van een bekende Facebook pagina door en voor Rotterdammers. Swartwebdesign heeft de website van deze Facebook pagina mogen ontwikkelen. De website lijkt op de Facebook pagina, met interessante artikelen over de stad en mooie foto’s van Rotterdam.

’Kom ie uit Rotterdam dan?’: een korte kennismaking

’Kom ie uit Rotterdam dan?’ is een van de populairste Facebook pagina’s in Rotterdam. De pagina heeft meer dan 100.000 volgers en dit is niet zo vreemd, want op de pagina worden interessante nieuwsberichten, leuke achtergrondartikelen en mooie foto’s van de stad Rotterdam gedeeld. Een Facebook pagina door en voor Rotterdammers, die met de hulp van Swartwebdesign nu ook een eigen website heeft gekregen.

Website én logo door Swartwebdesign

Swartwebdesign heeft niet alleen de nieuwe website van ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’ gemaakt, maar heeft ook een nieuw logo voor deze site ontwikkeld. Dit logo kunt u op de nieuwe website van ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’ bewonderen.

Wilt u een soortgelijk logo of een soortgelijke website laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en kunnen tevens al uw vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met Swartwebdesign om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken, kunt u contact met ons opnemen.