Google opimalisatie 06 1642 1946 HET ADRES VOOR ONLINE SUCCES

Webdesign Zinkweg

Op zoek naar een webdesign Zinkweg?

“Good design is good business.”

Sommige webdesigners zijn technisch, terwijl anderen juist grafisch mooie dingen kunnen maken. Bij Swart Webdesign bent u aan het juiste adres! Wij zijn niet alleen technisch, maar ook creatief. Wij werken uw huisstijl uit, vertalen die naar een ontwerp voor een eigen website, programmeren en ontwikkelen deze. Uw website is meer dan een online visitekaartje. Een website die uw merk perfect neerzet en potentiële klanten aanmoedigen om voor u te kiezen. Dat kunnen wij voor u regelen!

Als uw website eenmaal staat maar dit wel up-to-date wilt houden, denk aan elke dag de tekst even bijwerken of zo nu en dan wat afbeeldingen of navigatie onderdelen aanpassen, dan ontzorgen wij u volledig. Een goede website gaat verder dan een mooi uiterlijk. Want als klap op de vuurpijl zorgen onze webdesigners ervoor dat uw website een prominente plek krijgt in Google. De webdesign van Swart Webdesign spoort uw websitebezoekers aan om bijvoorbeeld contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

“Good design is good business.”

Goed webdesign speelt altijd in op de behoeften van de gebruiker. Zijn uw webbezoekers op zoek naar informatie, amusement, een soort interactie of om zaken te doen met uw bedrijf? Elke pagina van uw website moet een duidelijk doel hebben en op de meest effectieve manier voldoen aan een specifieke behoefte van uw websitegebruikers.

Webdesign Zinkweg

Webdesign Zinkweg

Basis website

vanaf €1000,-
 • Responsive design
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd
 • WordPress cursus 1 uur
 • Social Media Integratie
 • Slider voor de homepagina

Website op maat

vanaf €1800,-
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd + Google PageSpeed
 • WordPress cursus 1 uur
 • Social Media Integratie
 • Advies van marketeer
 • Integratie slider & popups

Webshop op maat

vanaf €2500,-
 • Responsive design
 • CMS WordPress WooCommerce
 • Snelle laadtijd + Google Pagespeed
 • WordPress cursus 1 uur
 • Social Media Integratie
 • Webwinkel functionaliteiten

Wordpress website laten maken ZinkwegBij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen.

Als uw website eenmaal staat maar dit wel up-to-date wilt houden, denk aan elke dag de tekst even bijwerken of zo nu en dan wat afbeeldingen of navigatie onderdelen aanpassen, dan ontzorgen wij u volledig. Als klap op de vuurpijl zorgen onze webdesigners ervoor dat uw website een prominente plek krijgt in Google.
Wist u dat Google mobiel vriendelijke websites een hogere positie geeft dan websites die alleen voor desktop geschikt zijn? Dankzij onze webdesigner Zinkweg is uw website mobiel vriendelijk en beter vindbaar in Google. Ook door SEO-optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.
Wanneer u een website laat ontwerpen, staat een goede zoekwoordanalyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoordanalyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiële klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoordonderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.

Webhosting

Naast de realisatie van klantgerichte websites en webshops, registreren wij ook nog domeinnamen en bieden wij veilige en betrouwbare e-mailhosting aan. Één aanspreekpunt voor al uw internetdiensten. E-mail op u eigen domein biedt diverse voordelen:

 • Een professionele uitstraling van uw bedrijf;
 • Meerdere e-mailadressen op uw domein;

 • Gepersonaliseerde e-mailadressen voor uw personeel;

 • Klanten kunnen uw bedrijf opzoeken bij het zien van uw domeinnaam;

 • Spam- en virusbescherming.

Naast webdesign, web- en mailhosting en Google optimalisatie bieden wij nog veel meer gerelateerde diensten aan. Zijn uw visitekaartjes op? Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl? Maak gerust een afspraak en wij praten u graag bij over alle mogelijkheden.

Wordpress website laten maken

Wij draaien op de volgende server:

 • Dual Xeon E5 processor

 • 64GB ram

 • 4x600GB SAS

SSL-certificaat

De voornaamste reden om een SSL-certificaat aan te schaffen is veiligheid. Dit kan bij Swart Webdesign! Het SSL-certificaat houdt in dat de gegevens die worden verzonden tussen de server en de bezoeker gecodeerd is. Op deze manier kan de bezoeker van uw website of webshop in een veilige omgeving uw product of dient bekijken.
Hetzelfde geldt voor direct online afrekenen. Swart Webdesign regelt uw SSL-certificaat voor het beschermen van privacygevoelige informatie volgens de regels van AVG.

Google optimalisatie 

Naast uw website laten maken Zinkweg, kunt u ook voor onze andere diensten terecht.
Zijn uw visitekaartjes op? Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl?

Beter gevonden in google

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mail problemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? Bent u wel goed vindbaar in Google? Door SEO optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.

toe te passen.

Meer bezoekers?

Swartwedesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina, aanmelden nieuwsbrief of het aanvragen van een vrijblijvende afspraak/offerte.

Wat kost SEO?

Zoekwoord onderzoek

Wanneer u een website laat maken, staat een goede zoekwoord analyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiele klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoord onderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.

Uit bijna ieder zoekwoord kunt u namelijk een behoefte opmaken. Mensen zoeken niet voor niets, ze hebben iets nodig!

Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar u klanten naar zoeken? Swart Webdesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina. Een zoekwoorden onderzoek laat u de taal van uw doelgroep spreken. Swart Webdesign ondersteunt u hier graag bij.

Neem vrijblijvend contact op met onze webdesign Zinkweg

Wordpress website laten maken

Gemaakt
in WordPress

Wordpress website laten maken

Snelle
webhosting

Wordpress website laten maken

Google
optimalisatie

Wordpress website laten maken

SSL
Beveiliging

Website video

Webdesigner Zinkweg Offerte aanvragen?

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mailproblemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? Bent u wel goed vindbaar in Google? Door SEO-optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Swart Webdesign zorgt er samen met u voor dat u goed vindbaar bent en uw klanten in een veilige internetomgeving terechtkomen.

Samenvatting
software image
Auteur waardering
1star1star1star1star1star
Totale waardering
no rating based on 0 votes
Software naam
Website laten maken
Besturingssysteem
Wordpress
Software Category
Wordpress
Prijs
EUR 700
Landingspagina